Puterea rugăciunii comune

239Comentariu: Victoria scrie: „Ne-am adunat pentru rugăciune, o mie de femei din toată lumea. Vorbim limbi diferite, suntem de religii, credințe și culori ale pielii diferite. Dar astăzi, toate am avut o singură rugăminte. Brusc am simțit, și asta nu mi s-a mai întâmplat niciodată, că suntem o singură femeie. Am simțit, de asemenea, că Creatorul este aici. Este posibil, sau doar mi se pare mie?”.

Răspunsul meu: Acest lucru este absolut așa! Nici măcar „se pare” și nici „poate”, ci așa este!

Orice persoană care va participa la asta și mai ales o mie de femei, atunci când cer forței superioare complet inconștiente de cum și spre ce se îndreaptă, dar care doresc, cu dorința lor, pot deschide cerurile.

Pentru asta există războiul: pentru a ne arăta ce trebuie să facem pentru a învinge aceste condiții teribile pe care ni le dă natura.

Întrebare: Și asta este ceea ce trebuie să facă femeile, să se conecteze ca o singură femeie?

Răspuns: Da. Și bărbații ar trebui să facă la fel, să se conecteze ca un singur om.

Întrebare: Este corect ca aceste stări să vină și să plece? Așa ar trebui să fie?

Răspuns: Bineînțeles. Ele vin treptat, în valuri, până când acumulăm un anumit număr de cereri și apeluri și le adresăm pe toate Creatorului. Atunci totul se va rezolva.

Întrebare: Victoria mai scrie: „Am simțit că Creatorul este aici.” Cum este atunci când o persoană simte pe Creator aici? Este aceasta o iluzie?

Răspuns: Nu, ceea ce a simțit ea a fost corect.

Comentariu: Dar o persoană nu știe ce este Creatorul.

Răspunsul meu: Nu contează deloc. Treptat, se va ști. La fel ca orice altceva în lumea noastră. Nu știm și deodată începe să apară. Apoi începem să ne obișnuim, să-l atragem, să-l aducem mai aproape, și asta-i tot. Iată cum începem să ne familiarizăm cu acest fenomen.

Întrebare: Adevăratul sentiment atunci când o persoană poate spune că Creatorul este aici este sentimentul calităților Creatorului?

Răspuns: Da, atunci când El intră într-o persoană. Este o anumită strălucire, un câmp care apare în oameni. Aceasta este apariția Creatorului în fața oamenilor.

„Știri cu Dr. Michael Laitman” de la KabTV 3/10/22

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: