Puterea sprijinului femeii

Întrebare: Am jucat baschet când am fost tânăr şi îmi amintesc că echipa noastră a avut rezultate mai bune atunci când fetele s-au aşezat pe o bancă, sprijinindu-ne în linişte. Dar atunci când băieţii s-au aşezat, inspiratia nu a fost acolo. În grupurile educaţiei integrale, cum vor observa femeile pe barbati: prin camere video?

Răspuns: Din când în când vom organiza picnicuri reciproce, excursii şi întâlniri. Ne cunoastem, dar, în principiu, această cunoaştere este inutilă. Nu am nevoie să ştiu faţa nimanui.

Este pur şi simplu greutatea femeilor cea care-mi arată că depinde de mine şi aşteaptă manifestarea înclinatiei mele masculine; acest lucru este suficient. Ele nu se amesteca în munca noastră, ci la fel ca jucatorii de pe teren, noi trebuie să simtim această presiune.

Trebuie să simt in spatele meu privirea partii feminine, care evoca toate aceste acţiuni în mine, nu mandrie sau orice alte impulsuri egoiste, ci responsabilitatea pentru speranţa că vom intra intr-un nou nivel. Acest lucru este necesar.

Femeile nu ne imping spre acte individuale de eroism, ci în special pentru a ne ridica peste noi înşine şi pentru unitate. În acelaşi timp, fiecare dintre noi se pierde pe sine, dar împreună vom ajunge la forma de „Adam”.
Dintr-o „Discutie despre educaţia integrală” # 10, 16/12/11

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed