Răspuns la întrebările voastre, partea 133

Întrebare: Nu demult am descoperit că numele de familie pe care îl am de 44 de ani nu este al meu ; tatăl bunicului meu a fost forțat să și-l schimbe imediat după revoluție. Adevăratul meu nume de familie era Gornish. Nu știu cum să scriu corect numele acesta de famile, dar cred că este un nume evreu. Ești familiarizat cu acest nume și ce simbolizează el ?

Răspuns: Nu ar trebui să te preocupe acest lucru ; nu există legături între numele de familie și om, așa cum este legătura cu numele de botez. Ce contează este doar nivelul spiritual în care se regăsește omul, iar asta depinde doar de el.

Întrebare: Există cineva de care sunt interesat și cu care aș vrea foarte mult să mă intersectez, dar din păcate ne ratăm în fiecare zi din cauza câtorva minute. Coincidențele de felul acesta par nedrepte. Trebuie să consider că dacă o întâlnire nu are loc, este un semn că așa ar trebui să fie ? În răspunsurile tale anterioare ai spus că tot ce ni  întâmplă cu noi la un moment dat este lucrul cel optim pentru noi. Ce ar trebui să  fac ?

Răspuns: Du-te și întâlnește-te cu persoana respectivă ! Spune-I că eşti interesat de ea și dacă este persoana potrivită, nu va trata atracția ta către ea într-un mod nepotrivit. …

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: