Raspunsuri la Intrebarile voastre, Partea 10

Atingerea Scopului Creatiei sta pe Umerii Intregii Umanitati

Intrebari la postarea Kabalistii despre Scopul Creatiei, Partea 7

Intrebare: Kabbalah sustine ca legile spirituale sunt rigide si fixe, precum sunt legile naturii in lumea noastra. Sustine insa ca, spre deosebire de aceste legi (ale naturii), o scanteie numita Ner Dakik (o mica si fina iluminare) a coborat sub Machsom (bariera care ne desparte de spiritualitate) si a dat nastere intregii realitati materiale. Cum a fost posibila incalcarea legii spirituale?

Raspuns: Sunt doua naturi, doua lumi, cea Superioara o controleaza pe cea inferioara.

Intrebare: Citat: Cand este vorba despre corectarea sufletului, nici abilitatile corporale sau talentele nu determina succesul. Unii dintre studentii tai sunt foarte talentati si prticipa la aproape toate proiectele de diseminare. Sunt de asemenea si dintre aceia care lucreaza intens chiar si numai o ora pe zi. Adeseori, asta ma face sa ma simt deprimat si chiar temator, pentru ca este imposibila atingerea scopului numai  cu un asemenea efort. Cum pot folosi aceasta stare fara sa cad in disperare?

Raspuns: Succesul spiritual depinde de efortul depus in crearea dorintei pentru a avea calitatea de iubire si daruire. Nu are legatura cu abilitatile corporale ale cuiva, primite la nastere.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: