Răspunsuri la întrebările voastre, partea 157

Întrebare: Ce poţi să spui legat de starea în care te trezeşti în toiul nopţii şi simţi o durere insuportabilă în suflet şi te gândeşti că asta este ceea ce îţi lipseşte (că nu faci ceea ce ar trebui pentru rădăcina sufletului tău)?

Răspuns: Este o modalitate minunată prin care Creatorul îţi aduce aminte că El există.

Întrebare: M-ai ajutat să înţeleg principalul lucru în viaţă: să văd înţelesul real din dăruire, să ies din carcasă întunecată a ego-ului şi să fac un pas înainte către abisul fricii.

Am trăit în gânduri şi înţelegeri şi uşor am prins în minte înţelepciunea Cabala, dar numai acum lumea se schimbă, numai acum calea mi se revelează în sentimente. Nimic nu este redundant, totul conduce la un singur lucru, la corectare.

Ce ar trebui să fac ca restricţia ego-ului să nu fie atât de dureroasă? Ego-ul creşte imens şi nu reuşesc întotdeauna să construiesc o conexiune deasupra lui, iar iadul este foarte întunecat.

Ai trecut prin astfel de stări teribile înaintea fiecărei urcări? Cum ieşi din ele? De fapt, de fiecare dată, fiecare împingere creşte mai puternic şi nu este cale de întoarcere, în timp ce după fiecare urcare există o cădere abruptă. Cum pot să urc deasupra acestor stări fără să le fac rău celor din jurul meu? Cum pot să o simt când sunt singur? Este o întrebare arzătoare şi simt remuşcări dacă mă refer la lumea corporală prin asta.

Răspuns: Ar trebui să dedici mai mult timp studiului şi diseminării.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed