Raspunsuri la intrebarile voastre, Partea 2

Creatorul este Binele Absolut

Intrebari la postarea Kabalistii despre scopul Creatiei Partea 1

Intrebare: Acum, eu vad Creatorul ca fiind bun si face bine, chiar daca Ii reprosez des si cred ca El nu este drept cu mine si cu altii. In urmatorul moment, il vad negativ din nou pe El. Egoul meu imi creeaza aceasta imagine? Cum pot cere MAN (rugaciune)?

Raspuns: Studiaza articolele lui Rabash impreuna cu noi. El este singurul Kabalist ale carui articole descriu Legile spirituale in detaliu, precum si starile prin care trece o persoana pe masura ce le atinge.

Intrebare: Citez: Creatorul este bunatatea absoluta. Doresc sa il simt pe Creator, daruirea, tot timpul, dar cum sa o simt si cui sa o daruiesc? Pe de o parte, daruirea este binele absolut, dar pe de alta parte, este o simpla lege oarba. Daca noi suntem dorinta, care este materie, si trebuie sa devenim similari cu Creatorul, ce anume se presupune ca trebuie sa devenim? Prin a deveni similar cu Creatorul, ne vom transforma intr-o alta materie, o alta substanta, deci ce trebuie sa simtim?

Raspuns: Ar trebui sa stiti ca nu exista raspuns la aceasta intrebare. Veti gasi singuri propriile raspunsuri prin  realizare. Raspunsurile la intrebarile spirituale vin doar in masura intrarii voastre in calitatea spirituala a daruirii. Este posibil doar prin studiul practic si sistematic al Kabalei. Teoreticienii vor ramane cu intrebarile lor, dezmintind cu dispret Kabbalah in efortul de a se justifica ei insisi. Toate intrebarile voastre au gasit deja raspuns pe acest site, deci cititi-le!

Discuții | Share Feedback | Ask a question




"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed