Raspunsuri la intrebarile voastre, Partea 6

Care este Scopul Creatiei?

Intrebari la postarea Kabalistii despre Scopul Creatiei, Partea 4

Intrebare: De ce acest proces este prelungit pe perioada mai multor vieti? De ce trebuie sa o luam de la inceput de fiecare data?

Raspuns: De fiecare data tu iti continui calea de la un nou nivel de egoism. Din aceasta cauza, exista crestere a nivelului din generatie in generatie.

Intrebare: Daca forta omnipotenta a naturii a creat totul atat de perfect (dupa cum observam din viata), chiar este necesara accelerarea evolutiei spirtuale? Se dovedeste ca indiferent de dorinta noastra de a accelera sau a incetini procesul, totul se va intampla asa cum trebuie sa fie. Sau ceea ce vrem noi sa facem acum este o iluzie, care este de asemenea parte a planului Creatorului?

Raspuns: Actiunile noastre determina felul si viteza dezvoltarii noastre.

Intrebare: Am eu liber arbitru la nivelul la care exist in prezent? Sau, dupa ce am urcat o treapta, sunt liber fata de treapta de mai jos, dar nu fata de cea superioara, pana cand urc la cea mai inalta treapta?

Raspuns: Este corect, vei fi liber pentru ca vei actiona natural, in concordanta cu achizitionarea noii naturi, noile calitati.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed