Raspunsuri la intrebarile voastre, Partea 9

Atingerea Scopului Creatiei sta pe Umerii Intregii Umanitati

Intrebari la postarea Kabalistii despre Scopul Creatiei, Partea 7

Intrebare: Presupunem ca rugaciunea grupului va duce la trezirea in sufletele noastre a intrebarii asupra scopului in viata inaintea suferintei si inainte de Izbavire (Salvare). Are valoare, o asemenea rugaciune venita din inima? Si cum imi pot influenta prietenii,fara a fi fizic impreuna cu ei? Ar trebui sa fie prin  rugaciunea mea, sau prin gandul meu, sau prin amandoua, atunci cand apelez la Creator?

Raspuns: Pe orice cale posibila: prin litere scrise si discutii cu ei, prin rugaciunile si prin gandurile voastre catre ei si catre Creator.

Intrebare: Citat: Toate popoarele (in viitor, impotriva vointei lor, pe calea suferintei, sau constient, pe calea Luminii) se vor uni si vor fi gata pentru lucrarea Creatorului (daruire reciproca catre Creator, prin care primesc infinita implinire de la El pentru placerea Lui). Daca dorim sa ne unim, dar nu simtim in sinea noastra senzatii de exaltare interioara, ne unim oare, cu adevarat?

Raspuns: Ar trebui sa ne straduim in aceasta directie, pana cand aspiratiile noastre ajung la un anumit nivel. Atunci vom percepe aceasta calitate in interiorul nostru, precum si Lumina care o implineste.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: