Răul recunoscut în Facebook

Remarcă: Facebook îşi recunoaşte influența. Această reţea socială nu mai neagă faptul că poate să provoace oamenilor dependența de el şi că distribuie informaţie falsă. Pe blog-ul său oficial, reprezentanţii companiei confirmă că reţelele sociale afectează în mod direct democraţia şi nu în cel mai bun mod.

Comentariul meu: Nu se poate face nimic în legătură cu asta. Ei vor continua să o facă în orice mod posibil. Este o afacere foarte profitabilă, care oferă cel mai puternic mod de a influenţa lumea.

Specialiştii în tehnologiile sociale, de fapt, programează o persoană, îi determină modul de gândire, sentimentele şi punctele de vedere. Este imposibil să le rezişti, deoarece noi vedem doar vârful aisbergului.

Deoarece nu ne dorim să fim ghidaţi de managementul superior, programul dezvoltării noastre interioare, proprii noştri „programatori de soartă” ne vor provoca probleme din nou şi din nou. Sub „ghidarea lor acută”, egoismul va căpăta putere peste toate sferele vieţii şi va schimba oamenii într-o turmă. Deja o face.

Există doar o singură soluţie: recunoscând răul care stă în natura noastră. Apoi noi ne vom „expune” unui program diferit, care să ne dezvolte, mai degrabă, decât să ne „instruiască”. În comunicarea directă, prin ajutorul Cabalei, o persoană va descoperi sistemul de relaţii care o elevează vertical în lumea superioară, deasupra acestei reţele care îl va sufoca până la urmă.

Din emisiunea de pe KabTV „Noutăţi cu Michael Laitman” 1/30/18

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed