Războiul dintre sexe. Partea 4

Întrebare: Ce arma ar folosi un bărbat și o femeie într-un război unul împotriva celuilalt?

Răspuns: În acest război, un bărbat și o femeie folosesc o gamă largă de arme, pornind de la instanțele de judecată, penitenciare, poliție, rude , copii, cenzura publică,  până la ultima instanță: clarificarea relației în dormitor.

Dar de fapt astăzi noi fugim de acest război si nu vrem să ne angajam în el. Prin urmare, tinerii nu doresc să aibă o familie, sau sa se căsătoresc la o vârstă foarte înaintată. Noi nu suntem dependenți de familie la fel de mult ca înainte, deoarece guvernul și societatea oferă sprijin familiilor și parțial compenseaza lucrurile pe care un om trebuia să le dea.

O femeie cu aparate de uz casnic moderne are nevoie de mai puțină rezistență fizică și depinde  mai puțin de barbat, iar barbatul depinde mai puțin de o femeie, deoarece el are un cuptor cu microunde pentru a găti alimente. Bărbații și femeile sunt în deriva separarii mai mult și mai mult.

Prin urmare, dacă totuși doriți să salvați familia și forma corectă a existenței umane,  trebuie să ajungem la o conexiune între un bărbat și o femeie, astfel incat Shechina, forța superioară a naturii, sa se reveleze între ei.

Pentru aceasta, avem nevoie de o educație specială, care ne învața să ne conectam sau cel puțin sa începem sa ne apropiem unul de altul. In zilele noastre, între bărbați și femei a apărut un decalaj fizic și tocmai aici educația integrală trebuie să intervină, să înceapă reducerea diferenței, și să aducă laturile opuse mai aproape.

Trebuie să explicăm bărbaților și femeilor cât de mult pierd din cauza separării lor și cât de mult pot obține prin conexiunea corectă și să îi învatam cum să ajungă la ea. Atunci când suntem conectați corect, Sechina este revelata între noi, ceea ce este absolut un alt nivel, un sentiment de viață, care se numește cer. Adam și Eva se întorc în grădina Edenului!

Dacă nu vom face acest lucru, vom pierde nu numai posibilitatea de a trăi în cer, ci întreaga viață, deoarece nimeni nu este mulțumit cu ea.

Intrebare: Oare cuplurile care trăiesc ca în cer pot purta război unii cu alții?

Răspuns: Ei nu se vor lupta, deoarece se vor completa reciproc mai presus de  răul revelat. Iubirea va acoperi toate fărădelegile.

Din KabTV  „O viață nouă” 3/31/16

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: