Războiul împotriva mândriei

538Comentariu: Aţi spus că mândria este cea mai bună calitate a unei persoane.

Răspunsul meu: Desigur! La urma urmei, este creată special pentru ca o persoană să vadă cât de diferită este de Creator.

Datorită faptului că este în război cu mândria, se apropie mai mult de Creator. De fiecare dată când o folosește invers, adică disprețuindu-se, nu ajutându-și egoismul ci reducându-l și punând presiune asupra lui, se ridică astfel deasupra egoului.

Imaginați-vă că există un punct într-o persoană și acesta este embrionul său. Mândria începe să crească sub acest punct și o ridică tot timpul. Dacă o persoană poate anula mândria, atunci se ridică, o absoarbe în sine și crește. Dacă nu poate include această mândrie în sine, adică să acționeze cu ea exact invers, să dăruiască, atunci ea devine mai mică și mai rea.

Aceasta este o perioadă foarte serioasă din viața noastră! Este nevoie de mulți ani pentru ca o persoană să realizeze acest lucru. Aceasta este perioada cea mai grea! Apoi devine din ce în ce mai ușor.

Desigur, vor exista și condiții dificile în viitor, dar ele sunt de înțeles și ușor de procesat de suflet, inimă și minte.

În primele etape devine pur și simplu de nesuportat și nu știi unde mergi, unde să te îndrepţi și ce să faci; ești terminat de aceste stări și nu auzi nimic.

Dar apoi, indiferent care sunt stările, te controlezi și înțelegi de ce sunt create în tine.

KabTV „Am primit un apel. Mândria este cheia succesului” 11.03.2012

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: