Realitatea Universului

Comentariu: Un grup de oameni de știință americani celebri s-au adunat la Muzeul American de Istorie Naturala din New York, pentru a discuta subiecte care suna destul de ireal.

În special, s-a observat că Universul nostru pare real pentru noi, dar in ultimul timp un număr tot mai mare de oameni de știință au început să se întrebe dacă lumea din jurul nostru nu este doar un rezultat al unei simulări complexe. Și dacă noi și totul în jurul nostru nu sunt decat puncte de date într-o hologramă spațiala.

Răspuns: Lumea noastră nu este o hologramă, ci un sistem special de forțe care ne apare în acest fel și este afișata pe un ecran, care exista in interiorul nostru.

Nu există nici o lume in afara mea și tot ceea ce văd în jur este în mine: tu și toți ceilalți. Rezultă de aici că mă joc cu unele imagini care pretind a exista în afara mea.

De fapt, există doar o singură calitate în afara mea: calitatea iubirii si daruirii complete numita „Creatorul”. Cabaliștii o descriu foarte simplu, ca pe ceva dat. Și dacă întrebi: „Ce-i cu mine?” – simți la fel relativ la tine și la fel fac toți ceilalți.

Deci, existi? In raport cu mine tu existi, in raport cu tine, si eu la fel. Este foarte dificil pentru noi să înțelegem. Vom rămâne confuzi cu privire la acest lucru pentru o lungă perioadă de timp. Cu toate acestea, nimic nu va funcționa pana cand nu vom ajunge la o imagine corecta a lumii si apoi o vom vedea in intregime.

Se spune în Cabala: „Orice iti va fi dezvăluit tie, iti este dezvăluit ție și nimanui altcuiva . Si doar asa va fi.

Întrebare: Înseamnă că știința nu va descoperi asta?

Răspuns: Este imposibil. Noi nu avem încă proprietăți potrivite pentru a determina în mod corect și a ne imagina lumea reală.

Se poate spune că este o „matrice” și noi trăim în interiorul acesteia. Și acest lucru nu este o ficțiune.

Noi trăim în interiorul sistemului de forțe care atrage în interiorul nostru, pe ecranul nostru intern, diferite imagini, care, în realitate, nu există. La fel cum forțele electrice atrag tot felul de imagini pe ecranul televizorului, in același fel se întâmplă în interiorul nostru.

Oamenii de stiinta vor ajunge la un impas, deoarece ipotezele lor nu au o dovadă și nu vor da nimic omenirii. În orice caz, știința este limitată de faptul că ea dezvaluie totul in cele cinci organe pământești, corporale, de simt.

Trebuie să ne ridicam deasupra lor și să dobândim un nou organ senzorial, care ne permite să ieșim „din noi insine.” Și atunci vom începe să simțim lumea reală, nederanjați de proprietățile noastre egoiste.

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: