Realizarea spirituală a unei femei

Cabala şi femeile

O perspectivă asupra căutării interioare și a dezvoltării spirituale a femeilor

Natura obligă atât femeile, cât și bărbații să atingă spiritualitatea în timp ce încă trăiesc în această lume.

Femeile, prin natura lor, sunt atât de implicate în preocupările vieții de zi cu zi încât uneori se întreabă dacă este posibil să ajungă la spiritualitate. Cabala explică: atât bărbații cât și femeile – fie conștient, fie prin forță – trebuie să-și atingă rădăcina spirituală din care au coborât în lumea noastră și au dobândit o formă materială.

În timpul existenței noastre pe această planetă, fie în această viață, fie în următoarea, cu toții trebuie să atingem rădăcina spirituală și să existăm simultan în ambele lumi ca unul.

Cu cât facem acest lucru mai devreme, cu atât viața noastră va fi mai bună, mai simplă și mai fericită. Cu cât ne ferim mai mult de această cale, cu atât vom suferi mai mult, ca un copil încăpățânat, care se opune voinței părinților săi, dar în cele din urmă este obligat să facă ceea ce i se cere.

Rădăcina noastră spirituală este scopul nostru, pe care trebuie să-l atingem. Cabala ne ajută să recunoaștem această rădăcină și scopul existenței noastre pe pământ.

De îndată ce descoperim acest lucru, începem să ne armonizăm treptat cu scopul, iar viața noastră devine imediat mult mai stabilă, pașnică și sigură.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed