Realizarea spirituală și soarta unei persoane

Intrebare: Ce ii da unei persoane sentimentul si realizarea completa a imaginii lumii care ne inconjoara? Cum ii schimba acest lucru viata si soarta sa?

Raspuns: Cum ti-ai percepe viata daca ai stii care din actiunile tale au un impact bun si care au un impact rau asupra lumii intregi, daca ai avea perspectiva a tot ceea ce este in viata noastra, chiar si intr-un infinit de ani inainte, ca si cum timpul nu exista si că, daca ai fi intru-un continuu proces de dezvoltare al simturilor, vei ști ce este benefic pentru acesta dezvoltare si ce este daunator, cum te-ar afecta acest sentiment?

Vei descoperi deodata ca este o interactiune interesanta, o conexiunea între partile tale spirituale si corporale, care se influențează reciproc, cu o incredibila interdependenta și cu care poti face descoperiri uimitoare si poți atinge niste realizari si inaltimi care sunt destul de dificil de realizat in această lume corporală.

Intelepciunea Cabala ne ofera aceasta oportunitate de a o folosi aici, in aceasta lume. Prin urmare, actioneaza acum pentru ca vei fi in lumea superioara pentru totdeauna din moment ce timpul nu exista acolo.

Din lectia de Cabala in limba rusa din 11/20/16

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"" Comentarii RSS Feed