Realizează-te pe deplin

580.01Întrebare: Adesea explicăm apariția cuiva într-un mediu cabalistic și plecarea sa prin unele evenimente, de exemplu, oboseala. Dar cu siguranță, el are funcții atunci când trebuia să apară, să-și îndeplinească scopul și apoi să se îndepărteze, adică să se realizeze exact în acest fel, nu?

Răspuns: Nu. Doar că omul nu a putut față la ceea ce i s-a dat. I s-a oferit posibilitatea de a merge mai departe și nu a făcut față.

Întrebare: Înseamnă că dacă intră în acest sistem trebuie să se realizeze pe deplin?

Răspuns: Da. Dacă i s-a oferit această oportunitate, se poate realiza pe deplin. Așa ar trebui să accepte. Și nu știm ce condiții speciale pot fi în privința lui.

Doar pe măsură ce sistemul de conexiune dintre noi este dezvăluit, poate că vor fi dezvăluite unele condiții de ce nu a putut merge mai departe. Nu as face niciun calcul. Nu este pentru noi.

Trebuie să avansăm. Avem un sistem deschis de conexiuni în fața noastră. Poți ajunge în lumea infinitului, adică la o conexiune deplină cu toată lumea, până la revelația completă a Creatorului — calitatea dăruirii și a iubirii între toți.

KabTV „Am primit un apel. Fiecare are propriul scop” 15.11.2013

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: