Reducerea distanței sociale

Întrebare: Termenul „distanță socială” [definiție pre-pandemică, nu „distanțare socială” legată de Covid] caracterizează poziția grupurilor sociale, gradul relației lor. Distanța socială reflectă diferența economică, politică, etnică și națională dintre oameni.

Credeți că această distanță va scădea sau, dimpotrivă, se va extinde în viitor?

Răspuns: Conform științei Cabala, distanța socială va începe să scadă. Vom simți nevoia de a ne apropia, deoarece confortul vieții noastre, siguranța și sănătatea oamenilor, prevenirea tuturor tipurilor de epidemii și probleme, de la probleme cu copiii, cu familii și până la mari probleme globale depinde de asta. Fără îndoială, aceasta va fi o schimbare în bine.

Acum ne aflăm într-un fel de mișcare spre reducerea distanței sociale. Lumea se micșorează oricum. Dar aceasta nu este încă distanța pe care vrem să o atingem. Cu toate acestea, permite deja oamenilor să fie mai aproape unii de alții, să se înțeleagă mai bine, să se familiarizeze cu alte țări, popoare și obiceiuri.

O persoană se ridică deasupra sa. Mulți dintre noi trăim zburând constant dintr-o țară în alta. Adică distanța se micșorează fizic, mai ales odată cu dezvoltarea internetului și a mass-mediei.

Dar cel mai important lucru este că treptat începem să ne înțelegem mai mult. Chiar dacă nu ne apropiem, atunci cel puțin vedem că există oameni opuși nouă. La urma urmei, ura trebuie, de asemenea, înțeleasă de cel care uraste sau de cel detestator.

Din emisiunea KabTV „Abilități de comunicare”, 30/10/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: