Referitor la frumusețe

627.2Comentariu: Există concursuri de frumusețe precum „Miss Universe”. Apropo, odată a fost afacerea lui Trump. Tuturor li s-a părut că aceasta este afacerea cea mai avantajoasă. Dar recent a fost scoasă la vânzare din cauza nerentabilității.

Pentru prima dată de când a început această competiție în 1952, problemele cu rentabilitatea au început înainte de „corona”. Ei spun că acest lucru se datorează scăderii numărului de telespectatori.

Dar personal am sentimentul că frumusețea exterioară a devenit mai puțin atractivă în lumea de astăzi.

Răspunsul meu: Cred că a devenit mai intern. A primit o cerere mai mare, o nevoie din partea maselor. Dar despre ce este vorba cu adevărat astăzi, din cauza unei farse atât de uriașe care există în lume? Pur și simplu nu este posibil.

Întrebare: Este posibil să spunem ceva despre frumusețea interioară a unei persoane? Cum pot să cred că această persoană este frumoasă în interior? De la ce criterii ar trebui să plec?

Răspuns: Bunătate, asistență reciprocă, compasiune și așa mai departe. Cum ar fi adevărurile simple. Cel care conţine o persoană. Aceasta este frumusețea interioară a unei persoane.

Întrebare: Aţi spus primul cuvânt „bunătate” și chiar v-aţi oprit. Pare a fi cel mai important lucru pentru dvs.. Ce puneţi în ea?

Răspuns: Aceasta este o persoană care poate percepe pe altul ca fiind aproape de sine. Aceasta este o proprietate uimitoare! Acesta este un dar de la Creator.

Întrebare: Deci aceasta este ceea ce considerați cea mai mare calitate – bunătatea?

Răspuns: Da.

Din KabTV “Ştiri cu Dr. Michael Laitman” 10.11.2022

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: