Reforma – În interiorul persoanei

568.01Întrebare: Ar trebui copiii noștri să existe deja într-o nouă etapă spirituală?

Răspuns: În principiu, da. Dar ne-am pierdut generația, nu am reușit la timp.

Întrebare: Ce înseamnă „ne-am pierdut generația noastră”? Ați spus că omul din această generație nu a primit încă cereri interne.

Răspuns: Au existat astfel de solicitări, dar le-am ignorat. Am simțit că ar trebui să le suprimăm sau să le punem în aplicare în alt mod. Ne-am creat tot felul de jucării: televiziune, modă, opinie publică, tot felul de lucruri pe calculator. Desigur, acest lucru nu ne poate duce la nivelul următor.

Întrebare: Deci omul a dezvoltat toate mijloacele pentru a le adapta la viața din această lume?

Răspuns: Nu numai. La urma urmei, lumea spirituală se află și în lumea noastră. Omul pur și simplu nu a vrut să se schimbe. Nu voia să înțeleagă că el trebuie să schimbe, nu tehnologia din jurul său.

Și acum, după ce am schimbat toată tehnologia, începem în sfârșit să ne dăm seama că nu ne-a adus nimic, că uriașa criză globală din toate domeniile ne apasă și că problemele de sănătate, ecologice și tot ceea ce ne amenință, toate au nevoie de reforme.

Evident, nu ar trebui să aibă loc în lumea exterioară. Cred că am realizat deja că nu putem face față acestui lucru în niciun fel. Această reformă trebuie să aibă loc în noi.

Oamenii nu doresc încă să se întoarcă spre interior. Dar sper că activitățile noastre de diseminare a Cabalei îi vor afecta în continuare și se vor schimba. Nici nu ne putem imagina cum cea mai mică mișcare spre schimbarea noastră, în coeziune și armonie cu natura, va schimba absolut întreaga lume, pe copiii noștri, pe noi și va aduce armonie interioară în tot.

Comentariu: Ești foarte încrezător în acest sens.

Răspunsul meu: Cunosc doar acest sistem care funcționează în ambele lumi. Acesta nu este misticism, ci un sistem de control clar. Prin urmare, vorbesc ca o persoană care practică Cabala de 35 de ani.

Văd că mulți oameni vin în fiecare zi și vor veni la asta și, în cele din urmă, ne vom schimba existența.

Cabala este dată pentru a schimba această lume, nu pentru a zbura undeva în imaginația ta. Și apoi îi vom vedea pe copiii noștri fericiți și veseli, și nu cu Ritalin, depresie și droguri.

KabTV „Close-up”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed