Reîncărcaţi-vă în câmpul Creatorului

Întrebare: Aţi spus că, în timpul unui atelier, forţa Creatorului lucrează asupra unei persoane. Ce înseamnă acest lucru?

Răspuns: Atunci când ne conectăm, cu siguranţă Creatorul se dezvăluie conform legii echivalenţei de formă. Această forţă, Creatorul, există în jurul nostru ca un câmp. Atunci când vom crea o asemănare cu El în dorinţele noastre egoiste şi apoi le anulăm, încercând să facem eforturi pentru a ne conecta deasupra ego-ului nostru, atunci, în funcţie de eforturile noastre, acest câmp ne este dezvăluit. Ca şi cum ar fi indus în noi.

Este o lege a fizicii, fără nimic mistic. Tensiunea noastră în relaţia reciprocă începe să se dezvăluie în funcţie de potenţialul în domeniu, cu alte cuvinte, această mişcare spre celălalt provoacă inducerea sa în noi. De exemplu, dacă luăm o bucată de sârmă şi o deplasăm într-un câmp magnetic, se va încărca cu un curent electric. Aici, este acelaşi lucru, dacă începem să ne mişcăm în câmpul Creatorului, (în câmpul iubirii şi dăruirii), spre dăruire reciprocă şi iubire între noi, în măsura în care ne depăşim ego-ul, forţa acestui câmp se va induce în noi.

Întrebare: Dacă simt bucurie în timpul atelierului, asta înseamnă că îl simt pe Creator?

Răspuns: Nu! De fapt, este un sentiment preliminar a unei conexiuni plăcute. Nu este Creatorul, nu este o stare deasupra ego-ului.

Întrebare: Deci, cum putem descoperi Creatorul în centrul cercului?

Răspuns: Încercaţi să vă uniţi pentru a deveni o singură picătură; tu devine “noi” şi apoi, Creatorul se dezvăluie. Dar, în ciuda acestora, voi nu reuşiţi, deoarece o persoană este incapabilă să facă ceva prin ea însăşi. Noi nu putem să realizăm că nu stă în puterea noastră să ne apropiem şi să ne conectăm prin noi înşine. Numai când vom ajunge la o disperare completă ne este dezvăluit, în cele din urmă, cum să ne întoarcem spre Creator, cum să strigăm, să cerem şi El ne va răspunde imediat.

Din congresul “Zorii unei lumi noi”, Bulgaria, a doua zi, 02.11.2013, Lecţia 4

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: