Reîncarnări — O singură viață nu este de ajuns

571.03Astfel, în lumea noastră nu există suflete noi în care corpurile sunt reînnoite, ci doar o anumită cantitate de suflete care se întrupează pe roata transformării formei, pentru că de fiecare dată îmbracă un nou trup și o nouă generație (Baal HaSulam).  „Pacea”.

Întrebare: Există un anumit număr de suflete în lume care se reîncarnează constant de mii de ani. Cât de multe sunt acolo?

Răspuns: Nu contează, pot  fi cinci sau zece mii sau miliarde. Ele se împart și se conectează în mod constant. Vedem că numărul de oameni din lume este în creștere, așa că există o corespondență între numărul de suflete și numărul de corpuri.

Comentariu: Dar Baal HaSulam spune că există un anumit număr de suflete (doar o anumită cantitate de suflete care se încarnează). Cu toate acestea, vedem că în ultima sută de ani numărul de oameni din lume s-a dublat.

Răspunsul meu: S-au împărțit între ei.

Întrebare: Înseamnă că un suflet este un fel de stare nefixată?

Răspuns: Da, este un fel de încărcătură energetică, formă și dorință care poate fi împărțită în multe dorințe diferite.

Beneficiul întreruperii dintre încarnări este că omul începe o nouă existență pentru a-și schimba natura și structura și, în general, scopul său final.

Dar o viață nu este suficientă pentru asta. Sunt necesare zeci sau sute de vieți, deoarece sufletul însuși nu face altceva decât să comunice cu alte suflete și, prin urmare, trece prin diferite stări.

KabTV “Stări Spirituale” 10/9/22

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: