Reprezentanții unei minți diferite

748Întrebare: Numiți evrei sau discipoli ai dvs. în general, reprezentanți ai Bina?

Răspuns: Ucenicii sau evreii sunt unul și același. În surse, evreii sunt oameni care aspiră la Creator, oameni care doresc să atingă sensul vieţii, nu sunt oameni obișnuiți.

Ucenicii mei sunt evrei, din cuvântul „Yehudim”, luptă spre unitate.

Oamenii care cultivă acest dor în ei înșiși încep să simtă toate impulsurile lor corporale ca fiind artificiale și de prisos, pe care trebuie să le folosească în continuare și în care trebuie să trăiască, pentru că acest lucru este necesar pentru a corecta lumea. Prin aceasta ei sunt în contact cu lumea.

La început trăiesc la fel ca toți ceilalți. Poate reușesc la nivel corporal, poate nu. Dar în principiu, suferința lor este interioară, nu exterioară. Uneori trec prin metamorfoze foarte interesante.

Întrebare: Care este diferența în percepția asupra vieții acelei părți a umanității care trebuie să se trezească, spre deosebire de o persoană obișnuită?

Răspuns: La o persoană care se transformă constant, lumina superioară funcționează tot timpul. Acea persoană percepe lumea puțin diferit față de ceilalți oameni.

Ea ia decizii destul de ciudate și are întorsături abrupte în viață. Trece prin multe opțiuni pentru atitudinea sa față de viață: renunță, se mișcă, acceptă, renunță și se lasă purtat de un lucru sau altul, apoi se răcește rapid etc. Aceasta este o caracteristică a dezvoltării sale rapide.

Pare ciudat, puțin în afara acestei lumi, puțin aspru, tăios sau deștept. Dar în cele din urmă, în ciuda tuturor, își descoperă căutarea; „L-am gasit!”

Acum totul depinde de dezvoltarea lui ulterioară. Cât de profundă este puterea dorinței sale de a descoperi scopul vieții, tot așa continuă.

Ceea ce contează aici este un număr imens de factori care se trezesc între el și sursa dezvoltării sale, cât de mult aude ceea ce i se spune și înțelege, cât de mult are obiceiuri și morală comune cu mediul în care se află și multe altele. .

KabTV „Am primit un apel. Reprezentanții unei minți diferite” 06.02.2012

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed