Respectă mediul

Observație: Spui în mod constant că toate problemele umanității apar din faptul că nu suntem uniți. Iar oamenii nu se pot conecta, de ce unitatea dintre ei poate opri cumva un cutremur sau un coronavirus.

Comentariul meu: Nu este ușor de explicat. Acest lucru necesită un mediu adecvat. Când oamenii din jurul tău gândesc într-un anumit fel, inevitabil începi să gândești la fel. Așa am fost creați.

Practic, suntem un singur sistem numit Adam. Prin urmare, ceea ce societatea din jurul meu acceptă ca adevăr, voi accepta în cele din urmă ca fiind adevărat.

Întrebare: Ce ai recomanda, în afară de mediu, ca factor care dezvoltă și crește motivația?

Răspuns: Reflecție profundă. Nimic mai mult.

Întrebare: Ce anume ar trebui să facă o persoană în mediu? Ce este această tehnică?

Răspuns: Tehnica este foarte simplă. Dacă vreau să-mi schimb aspirațiile cu altele noi, acestea trebuie să fie necesare și importante pentru oamenii pe care îi respect. Iar atunci îmi va fi foarte ușor să-mi schimb direcția.

Observație: Deci nu mediul în sine contează, ci cât de mult îl prețuiesc. Dacă acești oameni sunt importanți pentru mine, ei mă vor influența.

Comentariul meu: Pot fi oameni obișnuiți, nu oameni remarcabili. Să spunem că, dacă fiul sau nepotul meu mic vrea să facă ceva interesant pentru el, atunci devine în mod inevitabil interesant pentru mine și încep să-i respect și să-i primesc cu bucurie ocupația.

Întrebare: Și dacă cineva nu găsește persoane atât de importante de la care ar putea extrage energie, atunci este necesar să le exaltăm artificial?

Răspuns: Da. El trebuie să găsească o societate care face ceea ce este necesar să facă. Cabala spune: dacă vrei să fii un croitor bun, trebuie să intri în compania croitorilor care își respectă munca, specialitatea. Și vei vedea că va rămâne cu tine.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: