Reţeta universală pentru succes

Întrebare: Ce poate face cineva când nu este în stare să se ridice deasupra atunci când sunt bârfe şi insinuări în grup?

Răspuns: Asta este o problemă. Dacă suntem conectaţi cel puțin cu o literă a înțelepciunii Cabala, atunci tot ceea ce se întâmplă cu noi de acum încolo este conectat la prieteni şi la obținerea Creatorului în grup. Nu este nicio altă cauză pentru evenimentele din viaţa noastră. Orice ni se întâmplă, toate lucrurile bune şi rele, merg în linie cu scopul. Aţi intrat pe autostrada spirituală.

Oamenii din întreaga lume sunt încă la nivelul când dorințele lor egoiste sunt în creștere. Acest lucru va continua până când vor ajunge la un punct în care problema li se va revela: fie o criză internaţională a interconexiuni integrate, fie punctul în inimă.

Totuşi, eşecurile noastre vin numai din neglijenţa muncii în grup. Şi încă odată, puteţi corecta toate problemele numai în grup, numai în conexiunea reciprocă cu prietenii. De ce asta? Pentru că în acest fel treziţi Lumina care face toată munca. Lumina este cea care organizează şi determină totul în viaţa noastră, de la sănătatea fizică la stare de bine spirituală. Totul depinde de prezenţa sau lipsa ei.

În acest fel, munca în grup este o metodă universală care vă permite să obţineţi succesul în tot.

Întrebare: Cum putem fi siguri că grupul este singurul teritoriu al muncii noastre? Cum rămânem pe acest drum?

Răspuns: Pentru ca fiecare persoană să îşi amintească şi să simtă importanţa, avem nevoie de o opinie comună şi de o garanţie reciprocă. Trebuie să fiu sigur că nu uit faptul că viaţa mea, la toate nivelurile ei şi în toate detaliile ei, depinde numai de starea de bine din grup, de perfecţiunea lui.

Din partea a cincea a Lecţiei zilnice de Cabala 7/10/2011, “Matan Torah (Dăruirea Torei)”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed