Rezistența care poartă lumina vieții

608.02Căci omul nu mă va vedea și va trăi (Exod 33:20).

A vedea Creatorul înseamnă a vă angaja simțurile percepției luminii directe, a așa-numitelor dorințe ale minții, a luminii Hochma și a o primi în dorințele voastre. Dar nu puteți face acest lucru, deoarece va duce instantaneu la un scurtcircuit între lumina superioară și dorința dvs., cum ar fi plus și minus.

Trebuie să construiți rezistență între ele acolo unde se va crea diferența de potențial și energie, care se transformă într-o simțire a acestui grad în măsura în care puteți fi între un plus și un minus, între egoismul vostru și lumina Creatorului.

Când sunteți între ele și sunteți gata să rezistați împlinirii directe, și anume vă activați rezistența și doriți să folosiți dorința și plăcerea de intrare pentru a-i împliniţi pe ceilalți, începeți să atingeți următorul grad superior.

Transformarea în rezistență pentru propriul egoism și împlinirea altora este o stare ideală. Apoi, lumina superioară va trece prin tine, ceea ce va funcționa pentru tine ca rezistență.

Aceasta este perfecțiunea, aici este bucuria, pentru că toate calitățile Creatorului, toate calitățile luminii superioare și toată energia spirituală se vor manifesta în voi. În caz contrar, veţi scurtcircuita pur și simplu plusul și minusul și veţi aduce totul la moarte.

Întrebare: Toate celelalte suflete sunt incluse în această rezistență? Le simt în ea?

Răspuns: Nu, doar tu ești inclus în această rezistență. Ce înseamnă că lucrați cu asta? Ridicându-vă deasupra egoismului, vă conectați cu alte suflete pentru a le împlini. Puneți o barieră în faţa egoismului și începeți să lucrați în direcția opusă.

În același timp, conectați alte suflete primitoare la voi înșivă, astfel încât energia, lumina, puterea și forţa consumate de voi, să treacă prin voi și să meargă către ele.Prin aceasta devii precum Creatorul care le umple.

Creatorul stă în spatele tău ca sursă de energie infinită, plăcere și realizare. Și toate acestea trec prin tine către ceilalți.

Din KabTV “Puterea Cărţii Zohar” #20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: