Rezolvă totul cu Creatorul

Întrebare: Trebuie ca studentul să fie în acord deplin cu grupul? Există acolo vreun loc pentru lupta lui interioară?

Răspuns: Chiar dacă un student nu este de acord cu grupul, el trebuie să înțeleagă că dezacordul lui trebuie să treacă prin Creator.

De ce trebuie să se lupte cu grupul? Trebuie să se lupte cu Creatorul, cu tulburările care vin de la El! Totul vine de la Creator! Trebuie să rezolv totul cu El. De ce îmi pune El astfel de obstacole? Treaba mea e să găsesc contactul cu El. Cu El trebuie să mă înțeleg, nu cu grupul!

Creatorul trezește în om diverse calități negative pe care el le ia în linia din stânga și diverse calități pozitive pe care omul le ia în linia din dreapta. Astfel, el se raportează la grup înțelegând că amândouă liniile din el sunt Creatorul în forma opusă sau în forma directă. Omul trebuie să le aducă la grup, să le încuie în el, iar grupul să le dea atitudinea corectă.

Și noi facem la fel: există două linii și a treia este formată când tu ești deja în contact cu grupul și cu Creatorul aflat în el.

Oamenii trebuie să se controleze permanent pentru a nu uita că toate gândurile și sentimentele lor vin de la Creator, Cel care le-a dat parametrii originali și care cere de la fiecare să trateze corect aceste gânduri și sentimente în grupul de zece. Atunci îl vom revela în grup pe Creator.

Din KabTv „Ultima generație” 30/10/17

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: