Ridică mediul în ochii tăi

947Întrebare: După îndeplinirea unor sarcini comune, se pare că este și mai dificil să depășiți reciproc sarcinile ulterioare.

Să presupunem că suntem de acord să filmăm un videoclip. Suntem împreună în această misiune și este un fel de mic proces de unificare. Dar după aceea, este mult mai greu să aduni din nou aceiași oameni. Dacă vrei să îi strângi pentru a treia oară este și mai greu! Iar a patra oară, este complet nerealist! Cei care pot depăși o fac, iar cei care nu pot nu o fac.

Aceasta este dificultatea conexiunii? Mai mult, o persoană înțelege în mintea ei de ce este nevoie, dar nu poate face nimic cu sine.

Răspuns: Desigur, nu poate până când nu apare o nevoie reală și scopul stabilit este peste starea lui actuală. Totul este construit pe aritmetică pură: aceasta este mai mult și aceasta este mai puțin. Întotdeauna iau ceea ce este mai mult, pentru că egoismul meu nu greșește niciodată.

Dar asta poate varia mai mult sau mai puțin; Îmi pot imagina că acest lucru este mai important decât altul în funcție de valorile mediului. Aceasta înseamnă că trebuie să aleg întotdeauna un astfel de mediu care să-mi evidențieze greutatea mai mare a ceea ce ne înaintează către spiritualitate, deși este împotriva egoismului meu.

Dacă în ochii mei mediul este mai important decât egoismul meu – și se poate dezvolta și se poate arăta în acest fel, folosindu-mă de mândria, dorința mea de putere, de faimă și așa mai departe – atunci pot merge mai departe.

O persoană primește o metodă practică de lucru cu calitățile sale. Și dacă lucrează corect cu aceste calități, nu are nicio problemă să avanseze folosindu-le.

KabTV „Am primit un apel. Două tipuri de tulburări” 3/11/12

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: