Ridicându-ne peste Univers

Întrebare: Dacă presupunem că fiecare va deveni cabalist, cum va arăta structura socială? Cum vom distribui munca necesară, pozițiile de conducere și resursele planetei?

Răspuns: Într-un mod absolut perfect și rațional. Datorită densității materiei, a energiei și a informației vom vedea clar cum să interacționăm cu ele, astfel că, bazându-ne pe asta, ne vom înălța din ce în ce mai sus în gradele spirituale.

Mai mult, nu vom avea nicio problemă. Tot ce ne este dat în lumea materială și în Lumea Spirituală vom îndeplini perfect.

Întrebare: Care va fi atunci legea principală de justiție?

Răspuns: Legea fundamentală va fi atitudinea absolut egală față de toți, la toate nivelurile naturii în lumea noastră, în Lumea Spirituală, ca și față de Creator.

Întrebare: Înseamnă că în această lume nu va mai apare nicio catastrofă ecologică?

Răspuns: Nu! Dacă ne-am putea măcar imagina ce a fost pregătit pentru noi în această stare! Ea va ridica cu adevărat omul peste întreg Universul.

Existăm chiar și acum în această stare. Trebuie doar să ne aducem la ea într-un mod real și sensibil, cu dorințele noastre care ne-au fost date în starea opusă, adică cu lumea noastră actuală.

Din Lecția de Cabala în limba rusă din 18/03/18

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: