Ridicarea deasupra forţelor pământeşti

Întrebare: Există locuri geografice unde forţa bună sau cea rea prevalează?

Răspuns: Da. Există locuri pe Pământ unde forţa pozitivă operează mai mult şi sprijină dezvoltarea omului şi există și alte locuri unde nu o face.

Dar, în acelaşi timp, vreau să subliniez că cel mai important lucru este unitatea dintre noi. Conectându-ne, urcăm cu câteva niveluri de magnitudine mai sus decât Pământul, cu tot impactul asupra noastră. Dacă oamenii vor să îşi depăşească egoismul, de dragul unităţii, ei se ridică mai sus decât toată natura, aşa cu nu contează cum îi influenţează sau unde se află, chiar dacă sunt în cel mai teribil loc de pe pământ.

Este spus că pământul Israel şi-a distrus în întregime locuitorii săi şi că este un pământ sfânt, binecuvântat?!… Este sfânt numai pentru oamenii care se unesc, pentru că atunci când o fac ei primesc forţa dătătoare de viaţă de la el, iar dacă nu o fac, acest pământ îi distruge şi îi arunca în afară.

Nu vă sfătuiesc să vă adânciţi în diferite descrieri istorice sau geografice, pentru că dacă ne unim, vom depăşi toate problemele şi ele ne vor servi şi nu vor fi împotriva noastră.

Ignoraţi diferitele influenţe mistice sau extrasenzoriale, pentru că atunci când oamenii se unesc, ei se urcă la niste niveluri puternice de influenţă care sunt peste influenţele pământeşti.

Dacă zece oameni încep să muncească între ei pentru a stabili o conexiune reciprocă, între ei se va revela următorul nivel al creaţiei. Vor începe să descopere că nu sunt doar nişte fiinţe umane obişnuite, ci au creat un centru spiritual special, un vas, în care vor începe să simtă lumea spirituală, forţa care apare între ei, Creatorul.

Din lecţia de Cabala în limba rusă din 14.08.2016

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: