Ridicarea deasupra sortii

Întrebare: În calitate de psihiatru, vad clar imaginea oamenilor care studiază în cadrul programului de educaţie integrala timp de trei până la cinci ani. Crezi că există constrângeri legate de timp, sau oamenii vor studia toată viaţa lor?

Răspuns: Până ce întreaga umanitate nu va atinge cel mai înalt nivel de integrare cu Natura, atunci când suntem toti conectati la aceasta pe plan intern, aproape instinctiv, lucrand cu ea la unison, nu văd nici un fel in care ne-am putea indeparta de ea sau de a refuza acest lucru. Natura ne va împinge oricum, imediat, spre echilibru cu ea prin tot felul de lovituri.

În ceea ce priveşte ceea ce se va întâmpla după ce vom atinge această stare, asta nu ştiu. Cu toate acestea, cel puţin pentru moment, in respectarea acestei tendinţe de dezvoltare, adica a comportamentului naturii cu privire la noi, am putea spune că acesta ne va aduce cu siguranţă la o stare de armonie totala.

Comentariu: Deci, există un fel de scop mai mare în această metodă la care vom ajunge cu toţii în cele din urmă?

Răspuns: Cred asta, ca o persoană va atinge profunzimile informaţionale ale fiinţei sale, in care există ca în afara corpului său. In corpul nostru existam pentru o anumită perioadă de timp, în timp ce informaţiile şi circulaţia acestora în diversele sale întrupări sunt eterne. În prezent, circulaţia informaţiilor se manifestă prin corp, deşi se poate manifesta prin intermediul unor alte imagini.

Practic vorbind, aici ne ridicăm la un nivel fantastic. Poate părea că vorbim despre viaţa de după moarte sau ceva de genul asta. Cu toate acestea, ne ridicam la niveluri pe care mulţi oameni, cum ar fi Wolf Messing, le simt deja în această lume.

Cred că toţi oamenii din lume pot atinge acest lucru. Cu alte cuvinte, o persoană se ridica mai presus de noroc, mai presus de propria sa soartă.

Discuţie despre Educaţia Integrala, 12/12/11

Discuții | Share Feedback | Ask a question




"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: