Ridicați-vă deasupra voastră ȋnşivă

Întrebare:  Cum îți poți convinge mintea de ceea ce vrei să crezi în inima ta?

Răspuns:  Trebuie să vă abandonați atât inima, cât și mintea.

Nu puteți trăi nici prin inimă, nici prin minte, deoarece acestea sunt pur egoiste. Ne răsucesc pe degete, ne derutează tot timpul, fac tot ce vor cu noi. Singurul lucru pe care îl puteți face este să vă predați Forței superioare, astfel încât să funcționeze asupra noastră și să ne modeleze.

Pentru a face acest lucru, avem nevoie de un grup mic de zece oameni în care suntem conectați între noi și încercăm să ne conectăm peste egoismul nostru. Apoi se dovedește că mă predau atributelor acestui grup. Şi aşa face fiecare dintre noi.

Astfel, în acest mini-grup, creăm o forță pozitivă care este deja în jurul nostru în întregul univers. Și se dovedește că asamblăm, ca într-un laborator, un model care atrage forța pozitivă generală a naturii. Prin simțirea acțiunii sale, ne unim între noi. Începem să fim hrăniți de ea și acțiunile noastre devin mai bune.

Întrebare:  Putem spune că totul este dat de Sus și că trebuie să ne predăm acestui proces? Astăzi, un număr imens de oameni se îmbolnăvesc. Cum se pot raporta corect la ceea ce se întâmplă?

Răspuns:  Pentru a percepe corect atitudinea naturii față de noi și a fi obiectivi, independent de proprietățile noastre animale, trebuie să ne ridicăm deasupra noastră ȋnşine. Aceasta înseamnă a face ceea ce se numește o restricție a egoismului nostru. Cabala ne învață asta.

Când sunteți cel puțin la nivelul zero, adică atunci când nu ați stăpânit încă nivelul următor, altruist, dar vă ridicați deja deasupra egoismului, atunci puteți percepe corect acțiunile naturii cu privire la voi înșivă. În acest fel, îl puteți transmite copiilor, familiei și prietenilor.

Din KabTV „Întâlniri cu Cabala, Victoria Bonya ”, 3/29/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: