Ridicați-vă peste două linii

232.08Creștinii și musulmanii reflectă două proprietăți naturale de bază. Creștinii simbolizează linia stângă (egoismul), musulmanii simbolizează dreapta (altruism egoist) și nu există o a treia linie de mijloc în natură. Prin urmare, cei care spun că evreii nu au deloc loc în lume au dreptate.

Această întrebare va fi deosebit de acută acum pentru că omenirea începe în sfârșit să realizeze că există în lume, dar ce lume este? Bazat pe ce? Care este scopul? Pentru ce?

Chiar acum, vor apărea presupuneri și mai clare despre secretul existenței – de dragul a ce? – se află pe linia de mijloc. Această linie de mijloc, care ar trebui să ne conducă la scopul în care putem dezlega ghicitoarea universului, originea noastră și starea viitoare a întregii omeniri se regăsește din nou aparținând acelorași evrei.

Întrebare: Ce înseamnă că viața poate exista doar pe linia de mijloc?

Răspuns: Linia de mijloc ar trebui să fie formată din două proprietăți opuse — musulman și creștin în combinație corectă unul cu celălalt.

Dar aceasta nu este doar o combinație, o iau și o amestec într-o anumită proporție. Trebuie să te ridici deasupra ambelor linii și să creezi o proprietate complet nouă pe baza lor.

Atât egoismul (partea stângă), cât și altruismul (partea dreaptă) trebuie folosite corect, doar în ascensiune. Este necesar să le adăugați linia de mijloc și să ne ridicați deasupra egoismului și altruismului egoist.

Aceasta nu este o decizie ușoară. Este imposibil să-i ghicim existența. Este revelat în Cabala. Deoarece este foarte greu de stăpânit, a fost transmis treptat prin multe generații până în vremea noastră.

Astăzi începem să o dezvăluim, să o explicăm. Este nevoie de mult mai mult efort pentru a o aduce mai aproape de mase.

De la KabTV “Prim-Plan. Formula Creatorului” 7/18/10

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: