Rolul Femeilor Din Grup

Intrebare: Avem nevoie de femei in grup ? Care este rolul femeilor in grup?

Raspuns: In principiu, intre femei nu exista o conexiune asa cum exista intre barbati. Un barbat trebuie sa fie unit pe o singura linie cu prietenii sai, atat de mult incat sa nu existe diferenta intre ei. Adica, la nivelul pamantesc, ei trebuie sa ajunga unul cu altul la o absoluta fuziune in sentimente si ganduri.

Aceasta proprietate, aceasta abilitate de conectare este inerenta in barbati; ei doar trebuie sa lucreze la asta. Doar egoismul ii separa, si ei trebuie sa se uneasca deasupra sa. Daca exista doi prieteni si intre ei exista un egoism reciproc care ii tine departe unul de altul, ei tot trebuie sa intre in contact.

Aceasta este datoria barbatilor. Femeile nu pot face asta.

Partea barbatilor include obiectele care poarta in ele calitatea potentiala de a fi capabili sa se conecteze unii cu altii. Potential! Ei trebuie sa creeze aceasta retea de conexiuni intre ei insisi. Pot face asta. Aceasta este corectarea lor.

Partea femeilor este creata in asa fel incat fiecare femeie este asemeni unei regine. Ea nu se poate conecta cu alte femei prin legaturi, asa cum sunt barbatii intre ei. Insa, impreuna cu alte femei, ea poate crea dorinta comuna de a atinge scopul.

Aceasta este sarcina femeilor. Aceasta dorinta trebuie sa fie directionata, indreptata catre partea barbatilor si prin ei, Creatorului.
Din lectia 2 de la Congresul de la Moscova 6/10/11

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: