Rolul nostru în sufletul lui Adam

17.01Întrebare: Ce este această nevoie pe care o simțim în ultima vreme de a ne ruga pentru prieteni? Simt din ce în ce mai mult nevoia să cer pentru ei iubire, unitate și dăruire. Dacă nu cer, simt că ceva nu este în regulă. Vreau să cer pentru ei tot timpul, vreau să cer doar pentru ei.

Răspuns: Aceasta este cea mai corectă decizie, rezultatul convenției noastre. Dacă de acum înainte pot continua să trăiesc după dorințele prietenilor mei și să le ridic la Creator, acesta este cel mai bun rezultat al convenției!

Trebuie să ne verificăm de fiecare dată: „Dorința mea nu este dorința mea? Este dorința prietenilor mei pe care am primit-o de la ei și să o ridic la Creator?” Astfel, eu sunt legătura dintre întregul grup de zece și Creator și între Creator și întregul grup de zece.

Dar eu însumi? Sunt zero! Doar o legătură de transmisie de jos în sus și de sus în jos, acesta este rolul meu real în acest Kli (vas), în sufletul lui Adam.

Din  Convenţia Internaţională “Ne ridicăm deasupra sinelui nostru” 1/9/22, “Cerem Creatorului să umple locul dintre noi” Lecția 7

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: