Rugați-vă pentru putere

624.02Comentariu: Le ceri în permanență studenților tăi să înceapă să scrie articole și ne spui că ne va ajuta. Apoi am o dificultate în a primi indicații de la profesor pe care nu le pot îndeplini. Nu am nicio dorință de a scrie.

Răspunsul meu: Acest lucru este firesc. Pentru că profesorul a spus asta. Dacă profesorul dă sfaturi, este o problemă să le îndeplinești. Cu toate acestea, tocmai din această cauză, este de dorit să-i îndeplinim sfaturile.

Întrebare: Ce se întâmplă dacă nu am puterea?

Răspuns: Atunci ar trebui să te rogi să ai putere.

Întrebare: Ce este acest sentiment de mare regret că există o oportunitate și dintr-o dată ceva mă îndepărtează?

Răspuns: Dacă egoismul meu mă împinge să fac asta, atunci pot. Cu toate acestea, dacă acesta nu este egoism, ci, de exemplu, un profesor, atunci nu pot. Aici puteți vedea cine lucrează aici.

Întrebare: Ce recomandați?

Răspuns: Să strig că nu pot face nimic pentru că îmi ascult numai egoismul.

Întrebare: Este adevărat. Mai mult, cu cât studiez mai mult, cu atât îmi dau seama că tot ceea ce fac vine din egoism. Cu toate acestea, nu ar trebui să disperăm, nu?

Răspuns: Ce legătură are disperarea cu aceasta? Aceasta este natura noastră. În orice caz, nu ar trebui să existe disperare. Dimpotrivă, ar trebui să fim fericiți că adevărul este revelat.

Trebuie să existe întotdeauna un punct independent, ca un expert, în afara corpului, atunci când mă privesc din exterior.

Din emisiunea de pe KabTV „Profesor – student”, 07.02.2019

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed