Rugați-vă și căutați o conexiune cu Creatorul

236.01Întrebare: Cum ar trebui să lucrez cu cele patru tipuri de dorințe care se manifestă în mine când lucrez în grupul de zece?

Răspuns: Pregătiți calități interdependente, reciproc complementare, aşa încât o forță superioară comună să se manifeste în ele.

Întrebare: Dar ce ar trebui să fac când, să zicem, dorințele „egiptenilor” apar în mine? Simt că vreau doar să fac acțiuni, nu am puterea să mă gândesc nici măcar la intenție. Nu vreau să aud deloc despre asta!

Răspuns: Roagă-te.

Întrebare: Acesta este singurul lucru care se poate face? Să analizăm și apoi să ne rugăm?

Răspuns: Rugați-vă la început, în timpul și după analiză. Principalul lucru este să fii conectat constant cu Creatorul.

Întrebare: Nu există alte acțiuni?

Răspuns:: Există acțiuni, dar ele sunt auxiliare, menite să devii și mai conectat cu Creatorul. Nu este ușor. Ni se pare: „Ei bine, ce ar putea fi mai ușor? Am aprins un fel de bec și asta e, ești atașat de el.” Nu. Egoismul tău va acționa împotriva acestui lucru.

Deci, se dovedește că egoismul vostru este aici, Creatorul este aici și voi sunteți între ei pentru a-i conecta corect între ei, astfel încât Creatorul să corecteze egoismul, iar egoismul să se apropie de Creator.

Comentariu: Da, dar pot apăsa un buton undeva și să încep să mă rog?

Răspunsul meu: Începeți să apăsați. Căutați acest buton.

Comentariu: Acesta nu este un fel de carte în care cineva a scris o rugăciune și eu o citesc. Rugăciunea este o stare. Trebuie să o atingi.

Răspunsul meu: Da, trebuie să o căutați.

Întrebare: Înseamnă că toată munca mea este să caut? Să caut, unde sunt acești „egipteni”, „mulțime mixtă” și „Israel” în mine?

Răspuns: Toate acestea se vor manifesta; principalul lucru este să căutați o conexiune cu Creatorul.

Din emisiunea de pe  KabTV’ – Stări spirituale  – 13.05.2019

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: