Să înțelegem Guvernanța Creatorului

Întrebare: De ce este percepția răului o negare a guvernării Creatorului, mai degrabă decât acceptarea că Guvernanța Lui este rea. Dacă El guvernează, pentru care motiv mă simt rău?

Răspuns: Nu acesta este punctul corect de vedere, fiindc[ nu este important pentru Creator și, nici măcar pentru tine însuți, ce și cum simți. Important este că, dacă percepi Guvernarea Superioară ca fiind rea, nu ai dreptul să o înțelegi, fiindc[, pentru asta, trebuie să fii în echivalență de formă cu Guvernanța Superioară.

Acum ești ca un copil mic, care este forțat de părinții săi să facă ceva și el crede despre ei că sunt răi. Cum l-ai sfătui pe copil să acționeze? I-ai spune: „Trebuie să înțelegi că ei vor ceea ce este cel mai bine pentru tine. Dacă ei te-ar trata „bine”, atunci ar fi, cu adevărat, rău pentru tine”.

Trebuie să înțelegi Guvernanța Creatorului, fiindc[ numai a;a poí vedea lumea corect și să descoperi de ce acționează El în acest fel. De exemplu, deschizi televizorul, deschizi ziarul, intri pe internet și primești un baraj de știri și bârfe….

deși nu poți să le vezi sensul, totuși toate reprezintă Guvernanța Creatorului, fiindcă, dacă am putea vedea toată imaginea, abia atunci am putea înțelege cum conduce El întreaga umanitate și cum Îl ajutăm noi cu asta, adică ca un copil care vrea să înțeleagă ce vor părinții lui de la el.

Din Lecția de Cabala în limba rusă 14/10/18

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: