Să nu faci rău grupului

Rabash, „Agenda adunării”: Fiecare ar trebui să ia în considerăție cu seriozitate scopul adunării – că ar trebui să aducă o senzație, după adunarea prietenilor, că fiecare are ceva în mâna să, pe care îl poate pune în vasele sale și că el nu este în forma de : „Dar nu pune nimic în vasele tale”. Fiecare ar trebui să considere că, dacă el nu stă atent, în mod special în timpul adunării, nu numai că el însuși pierde, ci că el, de asemenea, corupe întreagă societate.

În măsură în care o persoană poate primi de la întregul grup, ea poate, de asemenea, să transmită mai puțin, adică să-i facă rău acestuia.

Întrebare: Asta este frică pe care ar trebui să o aibă o persoană?

Răspuns: Categoric! Asta se consideră a fi realizarea sa, sau vice versă. În general, poate să meargă, fie spre plus, fie spre minus, în relație cu grupul.

Întrebare: Deci, dacă eu nu investesc spre scop, în relație cu grupul, mă tem că acțiunile mele îi vor face rău?

Răspuns: Frica nu este problema. Adevărul este că orice rezultat pozitiv sau negativ, izvorăște din ceea ce ai investit sau ai luat de la grup. Luând, înseamnă că ai introdus grupului o forță negativă de a merge înainte. Însă, investind în el, tu creezi o forță pozitivă de avansare.

Practic, tu nu iei nimic pentru ține, însuți. Oricât de multă forță pozitivă sau negativă ai adus în grup, ar trebui măsurată, iar asta este ceea ce este al tău. Adică, grupul simte rezultatul acțiunilor tale și stă acolo.

Forța negativă înseamnă critică, diferite certuri și căderi, inclusiv cele personale. Forțele pozitive sunt stările de spirit înalte, siguranță pe cale, inspirația, etc.

Ambele, stările pozitive și negative ar trebui aduse împreună. Însă cele negative ar trebui analizate și aplicate în muncă noastră.

Întrebare: Cum putem aduce stările negative în grup, în mod corect?

Răspuns: Dacă le analizezi corect, grupul va beneficia din asta. Nu poate să existe avansare fără factorii pozitivi și negativi.

De pe KabTV „Ultima generație”, 6/27/18

Discuții | Share Feedback | Ask a question




"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed