Să pătrundem în lumea Creatorului

Întrebare: În opinia ta, de ce este necesar să dăm voce cererii noastre comune în timpul workshop-ului? Am un sentiment că la un anumit moment îndrepţi atenţia grupului către a exclama: „Creatorule, umple-ne! Suntem gata. Schimbă-ne.” Ar trebui aceste cuvinte spuse tare? Sau poate numai „Am simţit..?

Răspuns: Nu. Trebuie să avansăm prin sursele Cabaliste. Trebuie să citim articole, să le analizăm şi tocmai prin aceste articole să penetrăm în lumea Creatorului din ce în ce mai mult.

Îl putem revela numai dacă este o sursă Cabalistă primară în faţa noastră. În niciun caz să nu crezi în gândurile şi dorinţel tale! Este necesar să urmezi textul. Dacă nu îţi place un text, ia altul; le poţi schimba.

Deschid o carte, să spunem Shamati, la orice pagină şi încep să lucrez spiritual cu ea. Dacă văd că pagina nu s-a deschis corect şi nu corespunde stării mele, atunci sar peste 15-20 de pagin – asta nu este important. Apoi încep să citesc şi să lucreze de acolo. Dar oricum, lucrez după ceea ce este scris în carte.

De fapt, un Cabalist descrie o serie de acţiuni de cauze şi efecte care te duc înainte.

Iar dacă faci lucruri tu însuţi pe baza gândurilor şi sentimentelor care iau naştere în tine, atunci cine ştie unde te vor conduce.. Fiind mic, învăţăm astfel de la copiii mai mari, iar ei ne spun ce sa facem, cum si de ce. Si asa studiem, progresiv.

Din  congresul de la Vilnius Convention 3/25/12, Workshop 2

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: