Să plângi din punctul de vedere al Cabalei

552.02Comentariu: În lumea corporală, există un fenomen de „plâns și lacrimi”. Este interesant că, pe lângă bucurie și durere, pe care le exprimăm sub formă de lacrimi, este asociată și cu supraviețuirea.

Plânsul este asociat în principal cu emoții negative, deși oamenii pot plânge și de fericire desigur. Creierul nu poate identifica emoțiile negative sau pozitive; nu-i pasă. Există doar un fel de flux de emoții care dă instrucțiuni să producă lacrimi.

Se dovedește că lacrimile blochează emoțiile excesive. Care este motivul producerii lor în spiritualitate?

Răspunsul meu: Când o persoană nu are suficientă reacție corectă la ceea ce se întâmplă, el izbucnește în lacrimi. În principiu, și vorbind în limba Cabala, aceasta este absența luminii clare, corecte, reflectate sau a feedback-ului. Când este imposibil să reacționezi corect, să faci o restricţie (Tzimtzum), ecran (Masach) și lumină reflectată (Ohr Hozer) atunci o persoană plânge.

Întrebare: Cu toate acestea, acest lucru nu este întotdeauna însoțit de producerea de lacrimi, ca în lumea noastră, nu? La urma urmei, nu există corp în spiritualitate.

Răspuns: Ce legătură are corpul cu asta? Aceasta se referă la o anumită reacție a dorinței la ceea ce i se întâmplă. Să spunem reacția la faptul că nu există lumină sau că nu poate reacționa corect și așa mai departe. Adică, este absența luminii întoarse, reflectate.

Din KabTV “Stări Spirituale” 06.11.2022

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: