„Să Pornim” Garanția reciprocă

Întrebare: Trebuie să cultivăm în mod constant importanța principiului „Nu există altceva în afară de EL”?

Răspuns: Dacă prietenii din grup se gândesc la felul în care nici unul dintre ei nu ar trebui să uite să identifice Creatorul cu cauza principală a stărilor lor, atunci trebuie să vă ajutați reciproc, cu adevărat.

Această etapă se numește garanție reciprocă și începe de la faptul că, pur și simplu, ne dorim mecanic să ne ajutăm unii pe alții, să ne menținem în gândul că „Nu există nimic în afara Lui”. În același timp, fiecare dintre noi se gândește la celălalt.

Când toți ne gândim în acest fel, unul la celălalt și „pornim” garanția reciprocă, care așa funcționează. În acest caz, fiecare membru al grupului își amintește mai des că, Creatorul este sursa gândurilor și sentimentelor lui/ei și încep să se formeze, să se conecteze între ei, într-o singură rețea.

Ajutând constant prietenii să-și amintească faptul că suntem reciproc incluși unul în celălalt și conectați la Creator, încercăm să identificăm Creatorul ca o sursă comună. Fiecare dintre noi devine apoi conectat cu ceilalți, astfel încât semnalul de la Creator să treacă prin fiecare, către oricine altcineva. Acesta este un alt nivel de conexiune.

Din Lecția de Cabala din limba rusă 2/11/19.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: