Să scuturăm umanitatea

961.2Comentariu: Fiecare țară are propriul egoism, propriile sale pretenții. Între țări există un așa-numit darwinism vulgar: eu sunt mai bun și tu ești mai rău.

Potrivit celebrului om de știință Kapitsa, când vom fi 11 miliarde, nevoia de țări va dispărea de la sine.

Răspunsul meu: Nu cred că numărul oamenilor de pe Pământ va crește într-o calitate diferită. Adică, există schimbări la oameni, dar sunt interne, nu cantitative.

La urma urmei, vedem cum noua generație nu vrea nimic. Nu îi interesează nimic în afară de telefoanele lor. Ei își văd viața doar în acestea. Nici măcar nu vorbesc între ei.

Cu toate acestea, am speranța că omenirea, aflată în această stare, poate auzi ceva. Nu trebuie să renunțăm, trebuie să facem ceva.

Cred că putem zdruncina acei oameni care simt detașare și vid și le putem arăta că există o oportunitate de a ne ridica deasupra naturii noastre egoiste, deoarece ea ne îngropă.

Sarcina noastră principală este să ne conectăm unii cu alții, mai presus de toate dezacordurile, fără politicieni și președinți. Conexiunea va dezvălui forța pozitivă care îi lipsește lumii noastre. Va arăta și completa forța noastră internă, egoistă, negativă. Atunci putem găsi o paradigmă a dezvoltării corecte a omului.

KabTV „Împreună cu principalul lucru”, 18.07.2018

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: