Să te ridici deasupra tuturor diferențelor

Întrebare: Există o serie de abordări pentru eliminarea discriminării bazate pe gen, orientare sexuală și diverse fobii. Acestea implică activitate juridică în care legile sunt susținute de stat prin programe educaționale și de învățare sau alte activități din partea societății civile, atunci când oamenii acționează de jos.

Ce ați adăuga la aceste programe? Ce cunoștințe ar trebui să dobândească cineva pentru a scăpa de toate fenomenele care interferează cu comunicarea noastră?

Răspuns: La nivelul lumii noastre nu putem remedia nimic. Trebuie să mergem mai sus, la calitatea dăruirii sau conexiunii.

Puteți, desigur, să trimiteți, de exemplu, afro-americani la universități și să le oferiți o educație, dar diferența psihologică dintre oameni va rămâne în continuare.

Pentru a distruge această diferență, trebuie să ne ridicam deasupra acesteia până la rădăcina generală a tuturor oamenilor, de la calitatea separării egoiste la calitatea unității altruiste. Abia atunci se poate obține succes. Soluția se află la un nivel diferit.

Din emisiunea  de pe KabTV „Abilități de comunicare” din 14.10.2020

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed