Sa te ridici deasupra tuturor temerilor!

Intrebare: Frica pentru vietile noastre in aceasta lume se naste in noi instinctiv; este dincolo de controlul nostru. Cum pot obtine aceeasi inspaimantatoare teama, ca poate nu voi obtine daruirea?

Raspuns: Nu suntem neajutorati in fata fricii in aceasta lume. Cand o persoana se imbarca in calatoria spirituala, ea primeste asemenea temeri ciudate, incat incepe sa realizeze ca frica nu este reala; este un joc.

O persoana incepe sa simta ca aceasta frica este proiectata asupra sa de Sus ca o raza, si singura ei sansa este de a se ridica deasupra ei prin credinta deasupra ratiunii in daruire. Daca ea exista in daruire, nu mai este nimic de care sa-i fie frica. Poate, pur si simplu sa inchida ochii la toate temerile care vin numai pentru a o forta sa se ridice deasupra grijii numai pentru sine si sa ne invete pe noi sa traim in aspiratie catre daruire.

Contrar fricii animal instictive, persoana primeste aceasta stare constienta. Ea vede ca vine de la Lumina care Reformeaza si este constienta de faptul ca senzatia ei este proiectata de la Sursa, in scopul ca ea sa avanseze. Apoi, ea intelege ca nimic nu se intampla fara motiv si aceste temeri au un scop.

Din prima parte a  Lectiei zilnice de Cabala, 17.08.10, Importanta fricii si a bucuriei

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: