Să-ţi realizezi scopul

Întrebare: Urmâdu-ţi sfatul să-mi extind lumea, am conectat cât de multe piese am putut similare mie, dar, am văzut cât suferă oamenii din afara grupului fiindcă nu le aducem şi lor înţelepciunea Cabalei şi nivelul de legătură care există între noi.

Răspuns: Deja v-am spus că trebuie să diseminaţi Cabala. Daţi cea mai simplă carte pe care o avem, de exemplu „De la haos la armonie” unuia, şi încă unuia si tot aşa. Trebuie să aveţi o mică bibliotecă şi în acest fel veţi vedea că şi alţi oameni sunt interesaţi de ele. Cred ei că în prezent există un motiv în spatele acestui haos? Înţeleg că există o soluţie?

Acesta este cel mai bun mod de a acţiona fiindcă, deîndată ce începeţi să vorbiţi cu ei, vă risipiţi şi pe voi şi pe ei. Cea mai bună metodă de diseminare e să dai o carte.

Întrebare: Ce altceva putem să facem ca să strângem conexiunea între cei care studiază Cabala?

Răspuns: Aceasta este o altă problemă. Trebuie să te uneşti cu alte femei pentru a vă folosi puterea, dorinţa şi preocuparea de ai motiva pe bărbaţi să muncească mai mult între ei în ridicarea lor  peste egoism şi să întărească conexiunea lor. Nici măcar nu-ţi imaginezi ce mare influenţă au femeile asupra bărbaţilor.

S-a întâmplat de multe ori în viaţa mea când am primit sfaturi extraordinare de la soţia mea, ca şi cum ar fi fost trimise de la Dumnezeu. Deseori ea mi-a oferit o soluţie în situaţia cea mai critică – vorbesc despre soluţii spirituale. Voi femeile, puteţi influenţa bărbaţii, şi nu trebuie să evitaţi această responsabilitate.

Din Lecţia 7 de la Convenţia WE! 4/3/2011

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: