Sadiq Khan, noul primar al Londrei

Comentariu: Reprezentantul Laburistilor, de origine Pakistaneza, Sadiq Khan a câștigat alegerile pentru funcția de primar al Londrei, cu 57% din voturi, comparativ cu 43% din voturi, pe care rivalul său conservator Zac Goldsmith le-a primit. Acum, toate ziarele spun că în Europa este de așteptat un şir de primari musulmani.

Răspuns: Conform înțelepciunii Cabala, Islamul va cuceri Europa, atât prin teroare cât și prin guvernare. În cele din urmă toată Europa va fi cucerită  treptat, si chiar într-un mod democratic. Un om trece granița, merge spre continent, trăiește într-o mahala și după un timp ajunge la putere, precum  Sadiq Khan. Planurile Creatorului sunt puse în aplicare într-un mod absolut perfect și nu există nici o cale să le putem scăpa. Europa va deveni musulmana.

Comentariu: Este important să rețineți că Sadiq Khan vorbește frumos și susține că el este un democrat și că Londra este capitala lumii, unde toate rasele și națiunile trăiesc împreună.

Răspuns: Desigur, deoarece potrivit credinței islamice, aceasta ar trebui să devină religia mondială și toată lumea ar trebui să se adune sub steagul verde, ceea ce înseamnă a fi loial profetului Mohamed.

Întrebare: Asta înseamnă că tu crezi că Sadiq Khan are această credință?

Răspuns: Fără îndoială. Aceasta este ceea ce musulmanii doresc și acest lucru este ceea ce ei vor realiza. Este exprimat în mod clar de-a lungul istoriei lor. La urma urmei, Islamul susține întărirea familiei și este împotriva consumului de alcool și de droguri, etc. Este o religie care oferă un mod de viață stabil lucru dorit de mulți, mai ales într-un astfel de timp instabil în Europa.

Întrebare: Ce înseamnă asta în ceea ce privește Israelul?

Răspuns: În curând nu vom fi în stare să zburam spre Europa, pentru că atitudinea față de israelieni va fi foarte neprietenoasa, ca și în Germania nazistă. Turiștii pot fi jefuiti și răpiți ca ostatici și chiar omorâți.

Noi trebuie să ne revenim şi să ne dăm seama că noi creăm aceste probleme, ducând la alegerea primarului din Londra; aceasta am făcut-o de fapt noi, evreii de aici, din Israel, și nu din altă parte. Trebuie să stabilim o nouă societate aici, care sa se bazeze pe educația integrală, o societate în care toată lumea este conectată reciproc, care nu se află sub nici un drapel anume, ci sub drapelul relațiilor de iubire reciproca.

Dacă nu înțelegem că misiunea noastră este de a fi Lumina printre națiunile lumii, lucrurile vor fi foarte rele și vom primi lovituri. Loviturile vor fi, desigur, în cele din urmă un ajutor și ne vor forța să ne unim, dar întrebarea este de ce trebuie să aibă loc după atât de multă suferință.

Din emisiunea de pe KabTV  „Ştiri cu Michael Laitman” 5/8/16

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed