Sake-ul nu-i va salva pe japonezi

272La Ştiri (NPR): „O nouă campanie controversată a guvernului japonez îi îndeamnă pe tineri să bea mai mult alcool pentru a stimula economia. Se întâmplă în timp ce tinerii japonezi se îndepărtează de băutură. …

„Campania este numită Sake Viva.… Sake Viva este un concurs destinat persoanelor de 20 și 30 de ani pentru a sugera noi moduri de a face și vinde băuturi alcoolice.”

Răspunsul meu: Ce fac de dragul banilor?! Desigur, lumea ajunge deja la extreme, mai ales cu tinerii. Alcoolul este de așa natură încât te obișnuiești cu el și apoi nu poți trăi fără el. Este ca un drog.

Întrebare: Să presupunem că oamenii au o astfel de idee. Cum ar trebui să o implementeze? Continuați să spuneți că conexiunea noastră – căutarea conexiunii unuia cu celălalt și așa mai departe – va schimba totul. Dacă le-ar veni ideea de a adopta o lege diferită, astfel încât legea să aibă legătură cu o conexiune mai mare, veniturile din impozite și banii ar intra în casa de marcat a Japoniei sau nu? Dvs. ce credeţi?

Răspuns: Nu stiu daca ar fi sub forma de bani; Nu pot spune. Dar situația ar deveni mai bună; totul s-ar îmbunătăți, nu sub forma veniturilor fiscale, ci sub forma stării generale a societății, a familiei și a altor aspecte ale vieții. Bineînțeles că ar fi altfel.

Întrebare: În principiu, ei încearcă să rezolve o problemă îngustă. Au de asemenea, probleme de familie, de fertilitate și ecologice, de orice. Spuneţi că există o lege care poate echilibra totul.

Guvernul și autoritățile nu vor avea atunci ideea că au nevoie de oameni să bea mai mult?

Răspunsul meu: Singura întrebare este cât de populară va fi, cât de mult o vor urma japonezii. Dar o societate atât de închisă precum este Japonia ar putea încerca să o facă.

Întrebare: Ar trebui să efectueze un astfel de experiment pe insulă? Ce ar vedea omenirea atunci?

Răspuns: Umanitatea ar vedea un salt uriaș în toate domeniile vieții.

Întrebare: Tehnologia și Japonia ar fi atunci din nou populare în întreaga lume?

Răspuns: Totul ar merge în sus.

Comentariu: Care este sfatul dumneavoastră pentru guvernul japonez având în vedere tot ce s-a spus?

Răspunsul meu: Gândește-te la ceea ce faci. Dacă conduci un popor precum japonezii într-un nou model de consum de alcool, după care vor urma drogurile și așa mai departe, deoarece totul duce la un lucru după altul, este imposibil să ieși din asta. Mai ales cu caracterul japonez.

Prin urmare, vă sfătuiesc cu tărie: luați ca bază Înţelepciunea evreiască străveche, care spune că doar apropierea unuia de celălalt a membrilor societății va duce întreaga societate la prosperitate și va rezolva absolut toate problemele.

Mult succes în asta!

KabTV “Ştiri cu Dr. Michael Laitman” 8/25/22

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: