Sănătate și medicină, partea 1

Societatea profesiilor inutile

Întrebare: Ce ar trebui să realizeze o persoană în era coronavirusului?

Răspuns: O persoană trebuie să-și dea seama că a supraviețuit doar primei lovituri a naturii. Mai multe lovituri sunt necesare pentru a corecta societatea și vor urma. Drept urmare, societatea nu va rămâne aceeași. Aceasta va viza în principal ocuparea forței de muncă.

Cert este că am creat o societate formată din profesii complet inutile. În lumea noastră post-industrială, au apărut un număr imens de oameni de prisos și, prin urmare, au apărut o mulțime de ocupații, profesii și întreprinderi complet inutile. Trebuie să înțelegem că ne aflăm în sfera integrantă a naturii, care se străduiește să optimizeze și va pune presiune asupra noastră, astfel încât toate profesiile inutile să dispară.

Analizând, de exemplu, natura animală, știm că un anumit număr de animale trebuie să moară, celelalte trebuie să se dezvolte, în funcție de ce condiții apar sau dispar în natură. Același lucru este valabil și pentru noi. Suntem parte a naturii, așa că se joacă cu noi, stabilește anumiți parametri noi, reducând sau crescând populația, ocupația și așa mai departe.

Acum, sub influența coronavirusului, există o mare accelerare în dezvoltarea societății umane. Mulți oameni nu muncesc și, în principiu, nu au nevoie să se întoarcă la muncă.

Acele întreprinderi care sunt cu adevărat necesare au acționat, funcționează și vor continua să funcționeze. Și este nevoie doar de 5% din sectorul de servicii pe care l-am creat în ultimii șaptezeci de ani.

Prin urmare, nu va mai fi nevoie de ea și nu va mai reveni la activitatea anterioară. Cea mai mare parte a populației ocupate în sectorul serviciilor va rămâne pur și simplu fără muncă. Și aici trebuie să ne gândim ce să facem cu oameni cu profesii inutile.

Din „Post-Coronavirus Era” din KabTV, 14/05/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed