Sănătatea și medicina, partea 3

Schimbă-ți atitudinea față de viață

Întrebare: Medicina modernă nu vindecă ci prelungește abilitatea de a duce un stil de viață greșit. În mod clasic oamenii cred că statul ar trebui să aibă grijă de ei. O persoană plătește taxe așa că vrea să primească grijă reciprocă de la medicină, este corectă această abordare din punctul tău de vedere?

Răspuns: Nu, asta este greșit. Viața noastră, medicina și statul sunt construite pe o bază foarte falsă a ignoranței a cine suntem noi și în ce volum al naturii suntem. Prin urmare, atitudinea noastră față de natură, societate și om este greșită. Fară să menționez medicina, societatea și toate celelalte pe care noi le facem. Asta trebuie să se schimbe radical.

Noi trebuie să ne schimbăm baza atitudinii noastre față de viață. Până la urmă este egoistă, distorsionată și nu facem nimic în legătură cu ea. Iar o persoană trebuie să fie corectată. Apoi atitudinea sa față de ea însăși, față de lume, față de viață vă deveni diferită. Ea va face societatea și pe ea însăși diferit.

O persoană va lucra unde este necesar și cât trebuie, nimic mai mult. Se va raporta la natură doar în măsură în care poate lua ce îi trebuie pentru existentă, fără să fure și să distrugă mediul. Așadar ea va trăi într-un volum imens, bun, blând al naturii și nu va turna ulei în ocean și arde pădurile. Toate acestea trebuie să se schimbe rapid. Altfel noi nu vom avea acest pământ.

Întrebare: Abordarea ta este complexă și nu punct cu punct?

Răspuns: O abordare integrată se rezumă la educația umană.

De pe KabTV “Era post-coronavirusului” 5/14/20

 

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: