Schimbarea canalelor propriei tale percepții

423.02Întrebare: Percepția omului este împărțită în două părți: el însuși și restul lumii. Întreaga sa viață este construită pe aceste două planuri, care sunt separate unul de celălalt. De ce?

Răspuns: Pentru că suntem creați în dorinţa egoistă a lui „eu”: doresc, vreau, exist. Dacă această dorință nu ar fi în noi, nu ne-am simți deloc nici pe noi înșine, nici lumea în forma în care existăm.

Problema este cum să ne comparăm noi înșine și cu lumea din jurul nostru, astfel încât să ne fie clar ce percepem corect, ce nu vedem corect, cum ne putem apropia de percepția corectă a lumii și cum să schimbi percepția asupra lumii din interiorul tău.

Nu putem schimba lumea, dar ne putem schimba pe noi înșine, percepția noastră, astfel încât lumea să ni se pară așa cum ne dorim. Pot, ca un computer sau un televizor, să schimb canalele și să văd o lume diferită.

Întrebare: Percepția despre lumea exterioară și despre noi înșine sunt lucruri opuse?

Răspuns: Depinde de modul în care te calibrezi.

Întrebare: Scopul acestei separări este de a conecta totul înapoi?

Răspuns: Da. De fapt, lumea nu este un multi-canal, nu este multi-fazat, ci suntem noi în interiorul nostru,. Prin urmare, totul depinde de modul în care mă schimb, de ce anume vreau să văd în lume, de cât de mult mă pot apropia de imaginea corectă a lumii, de cât de mult pot separa grâul de pleava, adică, separa percepția adevărată, corectă, de cea falsă, distorsionată și în acest fel.vom exista

KabTV “Cabala Expres” 4/29/22

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: