Schimbarea vieții cu ajutorul rugăciunii

Întrebare: Dacă apare o deficiență în mine și înțeleg că Creatorul a provocat-o, ar trebui să mai adaug câteva cuvinte exterioare?

Răspuns: Da. Vorbește de la tine și pe cât posibil. Iar Creatorul va înțelege și va traduce totul după cum este necesar.

Întrebare: Dar acesta este un singur strat. Există un nivel și mai înalt, să cer niște lucruri care sunt împotriva dorinţelor mele?

Răspuns: Împotriva dorințelor tale și cel mai important, pentru alții. Dacă ceri pentru alții, pentru întreaga lume, pentru toată lumea și vrei ca toți să devină mai înțelepți, mai buni, mai aproape unul de celălalt, mai blânzi, mai buni și vrei să fii în interiorul lor, atunci acestea sunt cele mai simple și cele mai eficiente rugăciuni.

Creatorul este o Forță generală în care noi existăm. El poate auzi rugăciunea oricărei dorințe. Asta este ceea ce funcționează aici. Nu trebuie să vorbesc sau să vorbesc în vreo limbă, să fluier sau să cânt. Ne lansăm dorințele.

Întrebare:: Este un fel de fizică? Există o singură forță uriașă și fiecare dintre dorințele noastre, de asemenea, o forță mică? Și asta se simte?

Răspuns: Desigur, fizică. Și de ce ar trebui să acționeze cumva într-un mod special? Putem direcționa noi înșine forțele naturii, să le hrănim și să le concentrăm. Putem gestiona toată natura.

Comentariu: Când citești cărți de rugăciuni, par un fel de versuri, iar dvs. vorbiţi despre forțe.

Răspunsul meu: Cartea de rugăciuni spune ce ar trebui să ne dorim. Și pentru a ajunge cu adevărat la asta, avem nevoie de explicații și educație. Este necesar să studiezi.

Vă sugerez să vă alăturați nouă pentru a afla cum ne putem schimba viața cu ajutorul rugăciunii. Mult succes!

Din KabTV “Stări Spirituale” 9/25/22

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed